Ivar Bakke

En tur til California og besøk hos en tennisfamilie med egen tennisbane var starten på en tennisinteresse for hele familien.

DFD7F472-3AB1-48CF-B11E-DAFFD83F2E7A[1] Å behandle en racket for første gang som 48-åring ble en stor utfordring, og jeg tror nok at mye ballspill av forskjellig sorter + litt “fighting spirit”  gav meg en flying start.
Nybegynnerkurs, deltakelse i klubbens mange turneringer, og ikke minst trivselen i tennismiljøet, gjorde at interessen for tennis var skapt. Og den er vedvarende!
Etter hvert er det blitt en del klubb/kretsmesterskap. .Som 70 åring i – 71 til og med et norsk mesterskap i double. Samme år deltok jeg i Nordisk Mesterskap i København.
Mitt tennisengasjement gjorde at jeg i en lengre periode var sterkt med på ledersiden og da særlig i den perioden tennishallen ble realisert. Da vi tidligere hadde spilt i Stordalshallen. Utgangspunktet var 0 kroner i regnskapet. Går det da an å reise en hall? Ja, det kan en i alle fall si i ettertid. Noen smasher, forehand – og backhandslag, dropshot og lignende mot kommunen, bank og andre var nødvendig. Artig å se resultatet 25 år senere.
Ivar er også far til Bodøs beste kvinnelige tennisspiller siden klubben ble startet. Therese Bakke, som har deltatt i NM ved flere anledninger og hevdet seg i norsk sammenheng i mange år.
I vår familie har rackerten vært med på alle feriereiser. Uproblematisk å holde formen vede like og ikke minst utrolig kontaktskapende. Anbefales!
Æresmedlem fra 1999.

You may also like...