Ansettelse i administrasjon

Bodø Tennisklubb, har besluttet å ansette Dušan Vasić i fast administrativ stilling 3 timer pr. dag mandag, onsdag, torsdag og fredag med kjernetid mellom kl. 11:00-14:00. På disse tidspunktene er det mulig å avtale møte ved å gi beskjed senest 24 timer før. Drop-in: tirsdag og onsdag 17:00-17:45. (Drop-in gjelder ikke når det er skolefri)

Dušan vil ivareta administrative oppgaver på vegne av klubben som oppfølging av medlemmer, tennisskolen, fakturering, baneleie, tilganger til tennishallen etc.

Dušan har ansvar for informasjon om klubben og medlemskap, herunder besvare forespørsler ved oppmøte og epost eller telefon hvis noe skulle haste. Han skal jevnlig sjekke mottatte eposter til klubben og besvare eller videresende de til rette vedkommende i klubben.

Klubben ønsker med dette at alle medlemmer og ikke-medlemmer lettere skal kunne få tak i noen i tennisklubben, og få hjelp og svar på spørsmål etc.

Vi vil også gjennom dette å lettere kunne tilby timer til ikke-medlemmer på dagtid hvis noen skulle ønske dette for å teste ut sporten. Mer info:https://bodotk.no/priser/

Kontaktinfo Dušan:
Mail: post@bodotk.no
Mobil: 915 23 346

You may also like...