Kikkan Eck-Hansen

7DC6DC19-812D-4072-9681-39264F124967[1]
Mitt første forhold med BTK startet da jeg i 10 årsalder begynte med handball i Bodø håndballklubb. Treningsfeltet var på daværende grusbaner og trener var Hans Fagge. Historien forteller at vi fikk lov å trene der på ukurante tider da hans kone Anne Lise var en meget god tennisspiller≤
Jeg startet på kurs i 1998, og trodde det gjaldt et kortvarig kurs-dratt med av 2 venninner. De sluttet og flyttet, mens jeg fortsatt er med.
Jeg liker tennis veldig godt, fordi jeg liker å være fysisk aktiv og ballspill er morsomt.
Jeg spiller 2 timer fast i uka og prøver å få meg flere timer når det passer. Det fascinerende med tennis er hvordan humør/psyke og vær og vind påvirker. Det er utrolig hvordan man kan slå utallige gode baller på trening-mens de blir dårlige i kamp. Jeg blir kanskje en god tennisspiller den dagen «jeg knekker den nøtta». Håpet er der.
Det jeg savner i Bodø Tennisklubb, er damesiden. Vi mangler damer i alle aldre,. Hvordan kan vi få flere damer på tennisbanen ? Selv prøver jeg å få mine to døtre med.
Klubben har prioritert damer kl 19 på onsdager,på utebanene nå i sommer. Her har vi muligheter.
Det jobbes godt i klubben. Lørdagstrimmen passer meg perfekt. Det blir både teknisk trening og spill mot andre enn de faste partnerne.
Årets dugnad har vært bedre enn tidligere. For meg er dugnad en del av de forpliktelser jeg har som medlem. Jeg synes det er greit at «dugnadsfolket» får lettere tilgang til utebanene. Jeg skal ikke stikke under en stol at det føles rart å ha stilt opp i mye vær og vind for å klargjøre banene, og så er det andre som spiller der først.
Årets reise går igjen til den årlige veteranturneringen i Spania, som er er et trivelig og godt tilbud. Endelig utespilling i sol og varme!!
Masse tennis, god mat og drikke i sosialt samvær med andre tennisvenner er skikkelig trivelig.
Hilsen Kikkan

You may also like...