Kirsten Elden

22CDA052-01CD-4DFC-A34E-D570F469898F[1]Det var klubbens medlemmer med Ivar Bakke som initiativtaker som satte igang byggingen av tennishallen. Da den sto ferdig i 1987 fikk tennis stor oppsving i Bodø. Det var jo mye dårlig vær i sommerhalvåret og om vinteren var det små muligheter for innetrening.
Jeg var så heldig å få delta på et kurs for voksne nybegynnere som Ivar Bergfjord arrangerte og ble straks, som 50 åring, bitt av tennisbasillen. Fremdeles, etter 25 år, er tennis den mor-somste aktiviteten for meg. Til tross for diverse skader har jeg ikke hatt avbrudd og som eneste godt voksent dame deltok jeg i årevis i alle turneringene klubben arrangerte, fikk god trening i å tape, men også noen premier som jeg har satt veldig pris på. Morsomt var det også å få møte flinke spillere.
Etter hvert fikk jeg også sansen for Norsk Tennisveteranerers årlige utenlandsturnering, samt Fefor-turneringen der jeg fort fikk merke nivå forskjellen på nord og sør, men morsomt har det også vært. Jeg har også hatt stor glede av å følge med på de andres kamper.
Som relativt sprek 75 åring gleder jeg meg fremdeles til hver tennistime og spiller så ofte jeg har anledning. Jeg er ikke det minste i tvil om at det er tennis som har holdt meg i form.
I 1999 ble jeg æredsmedlem i klubben fordi jeg i 10 år hadde hatt mange administrative oppgaver. I disse årene hadde jeg også familie å ta vare på og jobb, så det var en travel tid, men lærerrikt og interessant var det og jeg ble kjendt med mange hyggelige mennesker. Det er forresten en oppfatning jeg ofte har fått bekreftet – at nesten alle som driver med tennis, er kjekke og hyggelige.

 

You may also like...