Klubbmesterskap 2016

Tiden er igjen kommet for klubbmesterskap, som tidligere år lager vi klassene utifra nivå slik at kampene blir så jevne som mulig. Vi skal ha klassene A, B, C og en juniorklasse hvor alle som spiller med grønne baller kan melde seg på, det blir også en åpen doubleklasse. Klasse A: Konkuransespillere som spiller flere ganger ukentlig. Klasse B: Viderekommende som har spilt tennis i noen år og har noe kamperfaring. Klasse C: Nybegynnere/litt viderekommende med ingen/nesten ingen kamperfaring. Juniorklasse: Alle som spiller med grønne baller. Klasse A, B og C samt double er åpent for alle født i 2001 og eldre.
Når: 1.-3. April
Påmelding: Skriv deg på liste i hallen eller send mail til post@bodotk.no Siste frist for påmelding er torsdag 31. mars klokken 12:00.
Pris: 250 kroner for single, 150 kroner for double

Vi minner om at påmeldingen er bindende og at man må være klar til kamp fredag 17-22, lørdag 9-22 og søndag 9-16. Avmeldingsfristen er torsdag 31. mars klokken 12:00. Hvis noen tidspunkter ikke passer denne helgen må man gi beskjed om dette ved påmelding, ellers taper man kampen på walk over hvis man ikke kan møte.

You may also like...