Tor Antonsen. Profilen Mai juni

tor Jeg har i alle år vært interresert i racket sport, spilt litt bordtennis og badminton, men aldri konkurrert!

Tennis ble det først noe av i 1991, da jeg meldte meg på nybegynner kurs i BTK, med Walt Holland som trener.

Den som fikk meg igang var vel egentlig Kåre Torrissen, som jeg dengang hadde engasjert for en jobb hjemme i Furubakken i Bodø. Han snakket så varmt om tennissporten, og gleden med å reise på turneringer landet rundt, og sa at det bare var å ta kontakt med klubben for kurs.Etter bare noen få treninger var jeg fullstendig hekta, og 1 kursdag i uka ble fort til faste privatimer med Walt kl. 0700 før man dro på jobb, og etterhvert også sammen med en av de andre kursdeltagerne.onkurranse lysten har jeg alltid hatt, og da det ble snakk om å delta på turnering var jeg selvfølgelig med, første motstander var jente, så det burde jo være overkommelig! Problemet var at jenta het Therese Bakke, så stort sett fikk jeg bare med meg at ballen var gul og gikk altfor fort!

Det som vel virkelig fikk ballen til virkelig å rulle, var et tilfeldig møte med Even Solstad en dag i hallen, han hadde ingen å spille med, og spurte om vi ikke kunne slå noen baller. Even hadde jo spilt en stund, og jeg fikk så ørene flagret på banen, men samtidig fikk jeg jo også inn et og annet slag, rivaliseringen var igang! Det har etterhvert blitt mange artige kamper oss imellom, også finaler, og jeg tror vi pr. i dag har delt nokså broderlig på trofeene! Ei tid spilte vi også dobbel sammen, og vi har vel noen glassfigurer fra den tiden og.

Nå 25 år senere er tennisen blitt en ting jeg ikke kan være foruten, selv om kroppen ikke lengre tillater en å spille like mye som før, blir det fort en del timer i uka.

Gleden ved å dra på turneringer er like stor, selv om fokus kanskje har beveget seg litt fra poeng og over mot det sosiale. Utenlandsturneringen i Spania er alltid trivelig, sommer turneringer i nord Sverige, Tromsø og Narvik sine innendørs, masse trivelige folk som både arrangerer og deltar! Vår egen Midnight Sun Cup er selvfølgelig favoritten, interressen for denne har de siste årene ikke vært som tidligere, håper at det kan endre seg og at vi igjen kan oppleve kamper til langt ut på natt for å klare å gjennomføre!

Tennis sporten er noe jeg trygt kan anbefale til alle, uansett alder, det som er viktig er at man som helt nybegynner får god veiledning for å unngå skader!

 

Tennishilsen fra Tor. ( For tiden på rød grus på Costa Blanca )

 

You may also like...